KLUBBEN / PRESIDENT

president herman heierstad 


Endelig fysisk tilbake!

Det har vært en spesiell tid vi har vært gjennom i disse Covid-tider. Vi har vært nødt til å tilpasse oss til en ny virkelighet med digital møter og utendørs møteplasser.  Det å kunne møtes med et godt håndtrykk er kun et minne.

Selv om vi ikke skal glemme de nye måtene å møtes på ser jeg nå frem til at vi som klubb forhåpentligvis kan møtes fysisk igjen. Jeg tror alle setter pris på det å møte mennesker «på ordentlig» og at det er en egenverdi i det å møtes.   Internt klubbmiljø vil derfor være et satsningsområdet dette året. Jeg vet de ulike komiteene jobber på hver sin kant med sine oppgaver og håper at vi sammen får et aktivt år.

 Årets motto er:» SERVE TO CHANGE LIVES». Jeg tror det er et stort potensiale i Rotary som organisasjon og  menneskene som er medlemmer. Det blir opp til oss selv hvor mye vi klarer å få ut av dette. Står vi på finner vi prosjekter som kan bety positive endringer for andre.

 Når det gjelder føringen for årets program har jeg valgt «Bærekraftig grønn verdiskapning».  Rotary har nylig lagt til «Supporting Environment» som et nytt fokusområdet. Jeg gleder meg til å løfte dette  nye fokusområdet frem. Håper vi i løpet av året får ny innsikt og lærdom rundt  problematikken,  og ikke minst hvordan næringer endrer seg og tar del i ny viten og bringer dette frem som bedre løsninger for fremtiden.

 

Med hilsen

Herman Heierstad

President Re Rotary
Name

Herman Heierstad

President 2021/2022


re Rotary på Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Stange Gjestegård
Adresse: Tinghaugveien 27
Postnummer: 3175
Sted: Ramnes
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no


Yrkeskvelden
3. nov. 2021, 18.30 - 19.30

I kveld blir det yrket som tema igjen. Arild, Vigb ...

Miljøet i havet
10. nov. 2021, 18.30 - 19.30

I denne kvelden er det snakk om miljøet i havet ve ...

Peismøte
17. nov. 2021, 18.30 - 19.30

Peismøte i komiteene i kveld.

Les merRoterende Lenker

Nyheter fra
Rotary International:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...