Cathrine Skjeggerød tildelt Paul Harris Fellow

Cathrine Skjeggerød tildelt Paul Harris Fellow utmerkelse og en gavesjekk på kr 10.000 fra Re Rotary ved årsavslutningen 14.06.23.

Under Re Rotarys årsavslutning som fant sted på Bakke Mølle i Re/Tønsberg den 14. juni ble Cathrine Skjeggerød tildelt denne Rotary-utmerkelsen for sin innsats i å videreføre sin far Øyvind Skjeggerød´s arbeide på Bakke Mølle. Etter Øyvinds bortgang i januar 2021 tok Cathrine tak i mølla og videreførte både aktivitetene og utviklingsarbeidet som var på gang. Dette er gjort ikke bare i Øyvinds ånd, men i hele lokalsamfunnet og alle venner av Øyvind og mølla sin ånd.

Cathrine har allerede gjennomført to runder av en uke med «Den naturlige skolesekken» for 9. klassingene på Revetal Ungdomsskole (2022 og 2023)

Videre førte Cathrines engasjement til at hun fikk med seg Øyvinds venner og kjente til masse dugnadsarbeide på mølla. I fjor høst ble solcelleparken gjort ferdig. I vinter har en gjeng arbeidet ivrig med å lage et anretnings- og oppvaskkjøkken, mens en annen gjeng har ferdigstilt dampmaskinen som skal startes på åpen dag på mølla den 17. juni. Foruten disse tre større prosjektene har det vært utført utallige dugnadstimer på mindre jobber, vedlikehold og aktiviteter.

Cathrine er en inspirerende og raus leder for alle frivillige som stiller opp og det er en glede å jobbe for henne. Og som en av de ivrige sa i vinter: Jeg gleder meg til å dra på mølla hver eneste dag jeg» Resten av gjengen rundt lunsjbordet nikket også anerkjennende og sa seg enig.

 Paul Harris Fellow er en internasjonal utmerkelse som ble delt ut første gang i 1957. Utmerkelsen tildeles enkeltpersoner som har utvist et stort samfunnsgagnlig engasjement lokalt, nasjonalt eller internasjonalt.

-         Cathrine er i høyeste grad verdig denne utmerkelsen.

Cathrine har blant annet laget en minnevegg i mølla etter sin far med hans utmerkelser som tildeling av Kulturpris, ridder av Re og mange andre aktiviteter. Under utdelingen av prisen og sjekken bemerket presidenten i Re Rotary, Leif B Olsen at hun nå må begynne på sin egen minnevegg.


 
Cathrine Skjeggerød tildelt Paul Harris Fellow

15. juni 2023

Cathrine Skjeggerød tildelt Paul Harris Fellow

Cathrine Skjeggerød tildelt Paul Harris Fellow. Trykk for å lese mere.

To nye medlemmer

15. juni 2023

To nye medlemmer

På sommeravslutningen hadde vi gleden av ta opp to nye medlemmer; Ellen Eia og Helge Johannessen. Velkommen til oss.

Verdens poliodag 24 Oktober

21. oktober 2022

Verdens poliodag 24 Oktober

Verdens poliodag er 24 oktober. Trykk for å lese mer

Stange Gård

15. september 2022

Stange Gård

Flott besøk på Stange Gård.
Tema var lokal produksjon av chili.
Arnt Harald Stange fortalte om prosjektet «kortreist chiliproduksjon».
Trykk for å lese mer

Presidentskifte for sesong 2022-2023

23. juni 2022

Presidentskifte for sesong 2022-2023

Fin avslutning på mølla i kveld, med presidentskifte og sesongavslutning. Herman gav stafettpinnen videre til Leif som skal styre oss i 2022-2023. Trykk for å lese mer.


re Rotary på Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Gran VVS
Adresse: Bispeveien 1045
Postnummer: 3174
Sted: Revetal
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no

Place content here

Møtearkiv fra
før August 2022Roterende Lenker

Nyheter fra
Rotary International:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...